uFeel.me
sms
Автор: iliqna_mechkova,  6 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 782
Ти обичай моето сърце,ти проклинай моята душа.Нещастен да бъдеш любовтаКакто мене прокълна.В живота има хиляди неща...Обичан,мразен и любящ.Дано тебе да те мразят,дано тебе да проклинат,дано страдаш,както страдах аз.Замини си от мен-иди си от сърцето ми,върви при друга,някоя сега.Нека тя да те обича,както ти мен не можа,нека тя да те напусне,както ти-мен сега. 02.10.2007г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me