uFeel.me
sms
Автор: ot4aqN_DeMoN,  19 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 739
С пистолетът в ръката, а в другата ръка пък нож, поглеждам към небесата, ще съм мрачен и студен - ще бъда лош!!! Отчужден ще съм аз от светлината, новият ми дом отсега натакък ше бъде тъмнината. Самотен съм - питаш за причина?! Любовта от мен се скри, от мен замина. Вече без вяра, надежда нито и любов, ще си умра в тъмнината, отчаян и самотен със куршум и със нож във главата!!!!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me