uFeel.me
sms
Автор: lukipudis.slava,  24 май 2013 г. в 11:30 ч.
прочити: 853
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ТВОРЦИ НА КУЛТУРА,
НЕЖНОСТ, ВЪЗГОРГ, И КРАСОТА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА
ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА -
НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК,
С КОЙТО МОЖЕМ И ТРЯБВА
ДА СЕ ГОРДЕЕМ - ВИНАГИ!
НАДРАВЕ! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА НОВИ
ВЕЛИКОЛЕПТИ ТВОРБИ,
В КОИТО ДА УХАЯТ ВАШИТЕ  ДУШИ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me