uFeel.me
sms
Автор: Choky,  24 февруари 2013 г. в 06:16 ч.
прочити: 719
Маймуна аз... маймуна ти... маймуна те... маймуна всички. Нека да започнем отначало. Маймуна аз... маймуна ти... маймуна те... маймуна всички. Живот... атома на две дели?
Живот! Аз дишам - аз ям... Живот! Аз обичам - аз мразя. Живот... аз и ти?
Дзън, дзън и после пръц! Защо? Живот!

 Епидермиса ще търкаме довечера... ще стимулираме нервни окончания... Живот!?
Дзън, дзън и пръц! Любов!? Не ставай смешна? Ти си слаба, аз силен... яж! 
Две крачки на ляво... после една напред... подскок... и после меко преземяване...
Падам в меките завивки... помирисвам олигавената си възглавница... о боже... животът е прекрасен! и пръц! любов!? Ха-Ха-Ха
пуке стайл

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me