uFeel.me
sms
Автор: Zelenvik,  15 февруари 2013 г. в 19:34 ч.
прочити: 796
Прибирам се от полети.  
...
Намери ме. Късно!  Прошка,  дума без смисъл.
Рисувам. Приличаме си. 
Очите... мамините.
Пред полет плюех през рамо. Гледах на север.
Ритуал ... не знаеш.
Остана горчилката. Дълго я пиех. 
...
Жаден съм. Умирам от копнеж. Всяка нощ вълкът се ражда и
сутрин умира.  Картините са в мен. Пия за да ги изтръгна от сърцето.
...
В ателието сутрин е тихо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me