uFeel.me
sms
Автор: bunur,  19 октомври 2011 г. в 12:38 ч.
прочити: 895
Света в който живеем е невероятен - хора разберете това самия факт че живеем тук и сега стъпвайки по нащта майка земя е невероятно, но факт в своята същина. Живейте, творете даже се веселете. Бъдете творци - стройте замъци. С положителни емоции ВИНАГИ бъдете и със тях отъпквайте свойте пътеки. Осъществявайте своите мечти, но без да прегазвате другите. Света в който живеем е невероятен - хора бъдете повече \"хора\" .Хора бъдете повече добри и не прекършвайте чуждите мечти. Света в който живеем е невероятен - хора моля ви замислете се за това как сме си устроили света и всеки да почне сам от себе си нещо по добро защото така ще продължим да живеем в невероятния си свят а ако ли не...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me