uFeel.me
sms
Автор: ANTOANETA,  2 август 2011 г. в 13:24 ч.
прочити: 934
Викът на Утрото завивките разпори,
присви очите и на ум си заговори.
А свита на кълбо, привидно гола,
Луната бавно му подаде стола...
И като пищна ренесансова Мадона,
се скри, понесла и звездите си зад склона...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me