uFeel.me
sms
Автор: ili,  31 декември 2010 г. в 11:17 ч.
прочити: 945
Скъпи приятели, да ви е честита Новата 2011 година! Да сте здрави, светли и чисти, да сте вдъхновени и обичани, да обичате и да се радвате, да сте богати и благословени!
Поздрав на всички, които четат, пишат и стопанисват Stihovebg.com!

Благодаря ви,
ili

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me