uFeel.me
sms
Автор: Irresistible,  15 декември 2010 г. в 15:10 ч.
прочити: 845
Когато чаша вдигаш, обърни се! Назад към миналото погледни, виж многото, което си постигнала и помисли какво ти предстои! Помни приятелите истински, били с теб във радост и тъги, продължавай да успяваш винаги, преодолявай всички пречки ти! Все така усмихната и непринудена обичай, дерзай и бъди красивата и преуспяла жена с много сбъднати мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me