uFeel.me
sms
Автор: brizeida,  3 октомври 2010 г. в 22:13 ч.
прочити: 596
...ще се срещнем - никога
измислен мой
несъществуващ
нероден
невъзможно мой
любими мой...
няма да говорим
няма да мечтаем
няма да се любим
няма да се молим
няма да вярваме
няма да имаме
няма да губим...
само вятъра ще разнася
моите думи
и твоите несъществуващи отговори...
ще се срещнем
никога
и
никъде
любов моя
любов ничия...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me