uFeel.me
sms
Автор: vikity,  8 август 2010 г. в 14:16 ч.
прочити: 1019
Ела с мене горе в планината,

ела да ти покажа онзи храм,

където след мига на тъмнината,

човекът може да остане сам.


Да се помолим в тоз измислен храм,

на онзи хълм, почти до небесата.

Сърцето си тук мога да ти дам,

та нито аз, ни ти да бъдеш сам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me