uFeel.me
sms 2
Автор: krasinka,  21 януари 2012 г. в 14:09 ч.
прочити: 1326
Честит празник на всички баби!
Да са живи и здрави!
На внуци да се радват
с любовта си вечна.
С пожелание за дълголетие
и обич най-сърдечна.
Приемете поздрави от мен -
за един прекрасен бабин ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me