uFeel.me
Сценарий за клип
Автор: LSDeka,  22 януари 2009 г. в 18:39 ч.
прочити: 1024

Кадър на магистрала Тракия. Минават няколко коли с бясна скорост. Камерата се приближава към последната и влиза вътре. Мъж шофира, а жена му се вози до него. Романтична музика се носи от CD- плеяра. И двамата са на средна възраст.
Жената: Отдавна не сме правили дивотии.
Мъжът: Какви дивотии? К’во те прихвана сега.
Жената: Ми помниш ли като бяхме млади? 
Мъжът: Е да, хубави времена бяха. Млади и луди, чудната комбинация.
Мъжът се усмихва замечтано.
Жената: А защо спряхме да ги правим?
Мъжът: Защото сме улегнали. Здравомислещи възрастни.
Жената: Помниш ли когато влезнахме в мазето на съседа и му откраднахме два буркана със сладко.
Двамата се смеят.
Мъжът: А колко се оплакваше после селяндура за тези буркани.
Продължават да се смеят.
Мъжът: А помниш ли като се напихме и се къпахме голи във фонтана на центъра.
Жената: О не ми го припомняй, моля те. На другия ден на работа всички ми се смяха, защото една от колежките ми ни видяла.
Мъжът: Цената на забавленията.
Жената: А помниш ли когато се качи на коня пред парламента за да ми докажеш колко ме обичаш.
Мъжът: Да бе вярно, бях го забравил. После и в ареста ме обичаха онези цигани.
Двамата се смеят. Замислят се за няколко секунди.
Мъжът: Помниш ли когато се вози на капака на първата ни кола и полата ти отлетя.
Бурен смях.
Жената: И шофьора зад нас ни настигна да ми я върни.
Продължават да се смеят.
Жената: А как открадна букет с цветя защото нямахме пукната стотинка.
Мъжът: Да, това много те развесели. А после как влезнах ме в онзи двор да правим секс на полянката. М- м- м- м яко. 
Жената: И после правихме секс и на пейката в до езерото Ариана. Как не са ни видели.
Мъжът: Ми ето ти идея за дивотия.
Жената: Какво, да правим секс в на пейка ли?
Мъжът: Не бе, да го правим тук и сега.
Жената: В колата ли? Че какво му е дивото?
Мъжът: Ми аз ще карам през това време.
Жената: О, свирка значи?
Усмихва се закачливо и палаво.
Мъжът: Ми да, защо да не?
Жената: Но после ще има да връщаш.
Мъжът: Та кога съм ти оставал длъжен?
Жената се навежда. Чува се смъкването на цип. Характерни звуци.
Кадърът се сменя. Камион на Кока кола се движи по същата магистрала, в същото платно.
Кадърът пак се сменя. В близък план лицето на мъжът. Пъшка. Затваря очи от удоволствие. Извиква.
Кадърът пак се сменя. Предното стъкло на колата. Бясно приближава задната част на камиона от предния кадър. Последното което се вижда преди да се пръсне стъклото от сблъсъка е:
Кока кола
Жажда за живот

Край 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me