uFeel.me
Скеч писан за тв шоу „Соларис“
Автор: Radi_Radev,  25 април 2011 г. в 12:54 ч.
прочити: 608
Зрителят вижда болнично легло с чаршафи, стигащи почти до пода. Медицинската сестра полага млад мъж да седне на кревата. Младежът изглежда леко притеснен, но се опитва да бъде самоуверен.
Сестрата пита със служебен тон:
- Притеснявате ли се?
- Не.
- Казахте, че и друг път сте давал кръв. Колко пъти?
- Веднъж.
- От коя кръвна група казахте, че сте?
- Мисля, че съм Б положителна.
Камерата показва в едър план маркуч, в който се стича червена течност.
Сестрата помага на младежа да стане и го изпраща до вратата. Казва:
- Вие отидете в другата стая да си вземете шоколадите, аз ще прибера кръвната банка.
Сестрата се спира на вратата, без да се връща, поглежда към леглото и през лицето ù пробягва лека усмивка. Медицинското лице излиза в коридора.
Изпод леглото изпълзява мъж с огромни вампирски зъби. Той примлясква и доволно забърсва устни с опакото на ръката си. После се изправя и камерата показва лицето му в много близък план.
Вампирът се усмихва. Единият от зъбите му проблясва.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me