uFeel.me
ЕДНА БЕЗУМНО ВЛЮБЕНА ВАМПИРКА
Автор: Eskasit,  2 май 2013 г. в 18:51 ч.
прочити: 616

“Друга планета” бе името на дискотека направена в един огромен склад близо до лристанищните докове. Наоколо имаше огромна площадка, където посетителите паркираха колите си, и много често, когато не можеха да влязат си спрятаха купона там.

Въпреки необичайното място, сред кранове, контейнери, пара и боклуци, тук идваха и много тузари и младежи от елита на града и околностите. Момичетата, бяха весели и любвеобилни, и не искаха Уестмистърското абатство за да дойдат с вас. Повечето търсеха страсти и емоции. Нови тръпки и истински изживявяния. Често тръгваха и след усмивка или поглед.    

Отвън тълпата бе огромна и приличаше на мравуняк сред маково поле. Навсякъде се виждаха малки и големи компании. Говореха, ръкомахаха, и чакаха с надеждата да влязат в “Другата планета”.

Тя слезе от таксито и се отправи към входа на дискотеката, провирайки се между лакомите погледи на младежите и мъжете, които я гледаха, като сочна пържола в специален сос и преглъщаха жадно фантазиите си.

Имаше прелестна дълга и леко чуплива кестенява коса,  стигаща  почти до кръста и, която се вееше като коприна милвана от пролетния вятър.

Малкото и стегнато дупенце сякаш плуваше, когато тя ходи и приличаше на танц на два долепени един до друг влюбени делфина.

Бе дарена с очарователно лице, толкова нежно и в същото време излъчващо сила и воля. Изумрудените и очи сякаш светеха, но тяхната светлина можеше да топли и да смразява. А устните, на тях  все едно бе написано: “ Ние сме най-страстните! Желаете ли ни?”

Бе облечена в черен клин, къса кожена пола и спортно яке, което също беше черно. Носеше ботуши с остри върхове и тънки токчета, които бяха прекрасен завършек на изящните и сексапилни крака, на които би завидяла дори и прима балерина.

Единият от портиерите на дискотеката, здравеняк висок поне два и десет метра, я забеляза и си каза: “ Ооо, страхотното маце пак идва!”

Харесваше я и винаги, когато тя идваше се стараеше да бъде максимално любезен за да може да я впечатли. Тайно се надяваше тя да го забележи и да долови интерес към него в очите и.

“Този си търси белята”-помисли си тя, когато забеляза погледа му.

Имаше абонаментна карта за дискотеката и затова мъжагата я пусна веднага, пожелавайки и приятна вечер с глас, които сякаш я опипваше.

Музиката вътре бе толкова силна, че чак спираше на моменти потока на мислите и. Но тя бе тръгнала на лов за свежа топла кръв и нищо не можеше да я спре. Бе като пума излязла за храна на малките си!

Обикновенно не “ловуваше” по дискотеките, защото трудно намираше някои с подходяща незамърсена кръв. Но случаят бе спешен.

Събуди се малко след два часа след полунощ с усещането за неистов глад за кръв.

Луксозните заведения, които посещаваше бяха затворени или почти затваряха.Там имаше повече чиста кръв. Спортисти и здравословно хранещи се млади брокери и дори чиновници и студенти.

Усети как някой прекара ръка по кръста и, заобиколи я плавно и застана пред нея. Очите му бяха весели и пияни. Бе говов за емоции а с този жест я канеше да танцуват и подсказваше че я желае и е готов да я направи щастлива. Поне тази вечер!

Тълпата се люшкаше, като бурно море и се опитваше чрез танците и безгрижието да изхвърли всяка негативна енергия и мръсотия, която е попила от “непорочният свят”.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me