uFeel.me
Вина
Автор: Aries,  26 януари 2012 г. в 00:40 ч.
прочити: 247
Той хукна, прескочи живият плет и изчезна в снежният мрак. Искаше да бяга и да не спира, кръвта на приятелят му се отичаше от ръцете му, гореща като разяждащата вина.
Спря се на върха на хълма и огледа потъналото в оранжева светлина заспало градче, от гърлото му се откъсна вик като вълчи вой, като на ранен звяр. Побягна отново, а след него оставаха кървави дири и отчаяние.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me