uFeel.me
ТОВА Е СВАТБА! РАДВАЙ СЕ! ако можеш...
Автор: ГАЛЯ,  25 август 2008 г. в 21:58 ч.
прочити: 594
"... много държа да дойдеш! Искам да спазя традицията, а не ми останаха много САМИ приятелки... Ще затискате вратата и ще подавате обувката на Ники да я пълни с банкноти!!!"... как да откажеш такава покана за сватба! Сестра ми каза да не се притеснявам и, че скоро вече нямало да ми се налага да затискам врати. "Що? Щото вече ще ми треперят ръцете ли?" - попитах я, а тя: "Не просто няма да останат врати за затискане..." На всичкото отгоре нямам обувки за тая сватба...а на картичката какво да пише: "... дъра... бъра... с обич ГАЛЯ САМАТА?" . Виж друго си е: "... дъра... бъра... с обич: ГАЛЯ И МИТКО... ЖОРО... ВЛАДО... ЗАХАРИ... ПЕНЧО... ГЕНЧО..."... И какво да взема - 4 кутии цигари или камерата? Май и двете... Без камерата със сигурност не тръгвам! Прави те да изглеждаш някак... АНГАЖИРАНА!... А може и точно тогава да съм в командировка! Да! Знае ли човек... то тия неща се разбират винаги в последния момент!... От друга страна по всички хороскопи пише, че ще ГО срещна тоя септември! Може да е точно тогава! Дали и в неговия хороскоп пише същото? Мога и да "наема" един "приятел" да ми бъде "ГО" на тая проклета сватба... май ще го зарадвам...

***********

Представям си момента, когато баща ми ще извади 5-6 хиляди лева и ще каже: "Вземи сине (така ми вика), пазехме ги за сватбата ти, ама... абе я си ги изхарчи със здраве!"

***********

Дали въобще съществува човек заради когото да се омъжа?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me