uFeel.me
Сродни души
Автор: suleimo,  3 декември 2012 г. в 07:37 ч.
прочити: 686
Запознаха се в интернет. Мъж и жена, различни по темперамент, възраст, вкусове, но се харесаха. Не в романтичния смисъл, а като сродни души, човек с който ти е приятно да помълчиш. Да не е нужно да казваш каквото и да е, другият вече те е разбрал. Той я водеше в дебрите на качествената музика, а как хубаво разказваше и винаги спираше на най- интересното място, за по цигара. Беше за нея много добър приятел, мъж отвсякъде, а не поредния сваляч, който бълваше пространството.

Вече общуваха няколко месеца, когато я изпратиха в командировка точно в неговия град. Много се вълнуваше. Дали ще оправдае очакванията му.

Посрещна я на автогарата. Тя срамежливо пристъпи напред, а той разтвори ръце за топла прегръдка.
И тогава го усети. Някои му казват химия, други привличане, а тя само се уплаши от себе си. Нямаше право да чувства това. Опита се някак си да го прикрие под маската на вълнението.

Уговориха си среща вечерта в един рок бар. Целият ден беше много заета и нямаше време да се анализира. 
Когато се видяха, постоянно си повтаряше, че греши в усещането си. Говореха си, смееха се, танцуваха, отпусна се и се забавлява много. 
Изпрати я до хотела. Задържа я в прегръдката си дълго, целуна я леко, обърна се и тръгна.
Обгърна я кънтяща празнота. Нещо я стегна за гърлото и сълзите ú потекоха. Усещаше, че губи приятел. 

На другия ден. той ú позвъни. Извини се, че е зает и не може да я изпрати, но тя знаеше, че причината е друга.

Бяха изминали няколко дни от срещата. И двамата знаеха, че другия е на линия, но не търсиха контакт.
Тя най-после прогледнала, той вече правилно разбран. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me