uFeel.me
Спомени
Автор: kalliq,  10 декември 2009 г. в 10:14 ч.
прочити: 252

Отваряше повехтелите страници на албума и две нехаещи, празни очи се взираха в жълтите страници. Две стари, сгърчени ръце от отдавна прокрадващият се артрит, прелистваха страниците. Сърцето притихна, загубило стария ритъм на младостта и се стопли.


Ръцете трепериха от вълнение, очите потъмняха и старата душа си спомни дните на отминалата младост. Когато този стар индивид не бе в инвалидната количка, сърцето бързо подхващаше ритъма на младостта. Тези две празни очи бяха пълни с живот и радост, когато....


Това беше отдавна, преди онзи нещастен пиян шофьор не бе връхлетял върху нея. Бе пълна с живот.


Двете празни очи потрепнаха и две огромни сълзи се отрониха по бузите, от спомена я заболя и едно притихнало хриптене прошумя в празната стая. Спря болката, която я притискаше и бавно с треперещи пръсти продължи да разглежда стария, пожълтял албум.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me