uFeel.me
Смъртта и любовта - продължение
Автор: eksplozia,  25 юли 2011 г. в 10:17 ч.
прочити: 254
Две мъжки ръце - силни и изваяни. Тя се беше отпуснала в тях с доверието на бебе, което лежи в ръцете на майка си. Около тях имаше само светлина. Знаеше че сънува. Знаеше, че ще се събуди. Но толкова красив сън не беше сънувала никога през живота си. Това беше той.
Отвори очите си. Чувстваше се уверена и спокойна. Стана, изми се, приготви си кафе и докато го чакаше се обади на аерогарата. Имаше много удобен полет до Виена.
След няколко часа вече летеше натам. Беше изминала почти година оттогава. Някъде вътре в себе си тя непрекъснато носеше неговите очи. Зелени с невероятен син отенък. Излъчваха мъжка сила, спокойствие и една неземна доброта. Не помнеше отделни черти от лицето му защото тези очи бяха превзели съзнанието й, бяха изпълнили сърцето й и бяха променили живота й. През тази година води битка с депресията и малко по малко си връщаше настоящето. Бавно и мъчително унищожаваше в себе си желанието да умре и възвръщаше силата си.
Беше взела един не много голям, но мощен джип под наем защото зимата продължаваше и предпочиташе да е сигурна. Той се управляваше почти сам - като че ли знаеше пътя и я водеше нататък. Това й даваше възможност да мисли. Даде си сметка колко много неща се бяха променили за нея - като това че започна да върши ежедневната си работа отново с удоволствие и да се радва на резултатите. Имаше рекламна агенция. Графичните проекти които правеше изненадваха клиентите й с необичайност и свеж хумор. Тяхното удоволствие я радваше и тя се вдъхновяваше от техните оценки. Тръпката от това я зареждаше с нови сили. Запозна се с много нови хора с които бавно, тухла по тухла, изграждаше новия си живот. Тя вече знаеше , че там накрая на този път който изминаваше сега е той и че той е началото на нейното утре.

следва продължение...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me