uFeel.me
Съдба
Автор: poli_,  20 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 398
Един ден, когато се разхождах в парка видях очите ти и се влюбих в тях. Ти ме погледна и се усмихна. От тогава всеки ден излизам в парка, за да те видя и ти отново и отново беше там и ме поглеждаше. Но един ден без дори да се сбогуваме ти си отиде. Чух от твои приятели, че си заминал някъде, а аз още не те познавах. Тогава започнах да плача и ти се върна, сякаш си ме чул. Следващият път, когато отидох в парка ти седеше там. Отново ме погледна с красивите си очи и дойде до мен да се запознаем. От тогава сме неразделни и аз те обичам. Надявам се и ти да ме обичаш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me