StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 165,127
   Потребители: 12,356
   Автори: 3,998
   Коментари: 318,600
   Точки: 2,662,444
   Съобщения: 155,556
   Лексикони: 4,499
   Снимки: 10,792

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

Различната любов (Финал)

След като приключиха в ресторанта двамата се качиха в хотелската стая на Джейсън. Още от вратата той я награби, а тя дори не му се съпротивлява. Хвана я и я хвърли на леглото. Дори не я съблече. Повдигна роклята й и се намести между топлите й бедра. Тъмнокафявите очи на Мария светеха с всички всевъзможни светлини, а дългата и черна коса се разстели върху възглавницата, поставена небрежно на спалнята. Той се наведе и я целуна нежно по устата с език. После прокара ръка по гърдите й. Тя трепереше цялата от желание да му се отдаде. Джейсън продължи да слиза надолу с ръката си и успя да достигне до сладката й пеперудка. Надигна се, а тя разтвори още повече краката си. Той започна да я гали с длан между тях по онази... нейната интимна част. Изведнъж Джейсън спря. "За Бога какво правя" - помисли си изведнъж. Мария се загледа учудено в очите му и видя неговата несигурност.
  - Защо спря? - запита го тя като не преставаше да го гледа.
  - По-добре да не правим нищо - едва й отговори той и замълча.
  - Но защо, всичко беше толкова хубаво. Ръцете ти са толкова топли и нежни.... 
  - Искам да си останем само приятели. Можех да те изчукам и да си тръгна, но не искам. Ако трябва да избирам между двете бих избрал приятелството ни. За секс винаги мога да си хвана някоя к**а. Ти не си от тях, искам те завинаги в душата си, не в леглото... - призна й той и стана от нея. 
 След това отиде до масата и си наля още едно питие. Мария стоеше мълчаливо, лежейки върху спалнята. Чувстваше се хем изоставена, хем щастлива. "Той не е като другите" - мислеше си. 
Изправи се - изглеждаше леко разрошена. Пооправи си роклята и седна до него. Загледаха се отново един в друг - мълчаливо. Той й хвана ръката, стисна я и каза:
 - Нищо няма да ни раздели и да попречи на нашето приятелство.
 - Нищо - отговори му тя със задоволство.
 Беше малко след полунощ. Мария реши да се прибере. Джейсън я изпрати до тях с такси. В семейната спалня на Мария още светеше - явно Иван не си беше легнал. Чакаше я. Първо отиде в банята. Докато се къпеше, вратата се отвори и някой я сграбчи. Знаеше, че това е мъжът й. Той много не го мислеше. Подозираше я в изневяра, но не й каза нищо. А и тя си мълчеше. Последва бурен секс под душа. След това двамата си легнаха щастливи. 
  Спаха до късно сутринта, защото беше събота и Иван почиваше. По време на сутришното кафе Мария му разказа за всичко, което се е случило вечерта, но от трето лице, за да не буди съмнение. Смени имената в разказа си. Все едно разказваше за някоя нейна приятелка. Иван я слушаше с интерес - знаеше, че лъже. След като разбра, че нищо между тях не се е случило й каза:
 - Ето това е любов. Различната любов. Различна и истинска любов.
 Стана и излезе някъде. Мария отвори лаптопа си. Влезе във фейсбук чата и видя Джейсън на линия. Не знаеше какво да му пише. Изпрати му емошънка - сърчице и едно човече. В същото време получи същата и от него. Засега те не се видяха повече. На другия ден той си замина в неговия свят. Мария остана - в нейния. Доволна и щастлива, че има един истински приятел с когото да може да си говори и споделя всичко... "Да това е любов, но различна, чиста и  истинска. От онази другата любов, която не е само секс. " - мислеше си, докато малкият Георги не се разплака и не я приземи в реалността.

Разказът е писан по действителен случай, със сменени имена...

vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Проза -> Разкази
публикувана на: 2019-05-10
прочитания: 70
точки: 5 (виж далите точки)
коментари: 2 (виж коментарите)
препоръчано от: 3 (виж препоръчалите)

Вход