StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 165,192
   Потребители: 12,358
   Автори: 4,000
   Коментари: 318,778
   Точки: 2,662,961
   Съобщения: 155,924
   Лексикони: 4,499
   Снимки: 10,796

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

Различната любов (1 част)

 И Мария като повечето жени обичаше да си чати във фейсбук с непознати и разгонени мъже, макар да знаеше, че някой от тях можеше дори да са с фалшиви профили. Нейният съпруг Иван знаеше за тези й забежки из виртуалното пространство, но въпреки това не ревнуваше, или поне не си предаваше вид на такъв. Това дори му действаше възбуждащо. 
  Той ходеше по цял ден на работа, а тя като примерна съпруга си стоеше вкъщи,  гледаше малкия Георги, който скоро щеше да навърши 7 месеца от раждането си и се грижеше за къщата. В свободното си време Мария сядаше пред лаптопа и разпускаше във фейсбук. Един ден случайно се запозна с накакъв доста нахакан младеж, който хем я дразнеше, хем много я възбуждаше. Между тях се започна един чат, едни любовни обяснения - свят да му се завие на този, който ги видеше после. 
Младежът се оказа една година по-малък от нея - почти набори, но изглеждаше по-голям, защото беше доста висок, мускулест и добре сложен на външен вид. Не живееше в България. След куп чатове се оказа, че всъщност е наполувина българин и скоро щял да идва по някаква работа тук. Мария се изненада много и вътрешно започна да изгаря от желание да иска да го види на живо. Бяха се зарекли никога да не се срещат в истинския живот, защото Джейсън (така му беше прякорът във фейсбук) не искаше истински срещи. Работата му го задължаваше да остане в анонимност, инак рискуваше да изтопоса и Мария по страниците на пресата заедно с него, ако някъде ги видят заедно. Въпреки това, когато той дойде се разбраха да се срещнат някъде тайно. 
 Най-накрая настъпи моментът на тяхната среща. Той пристигна в нейния роден град - Велико Търново. Срещнаха се на Царевец. Отначало се гледаха 10 мин. без да си кажат нищо. След това Джейсън събра смелост и проговори нежно на Мария, която се беше издокарала като фотомодел, специално само за него. После отидоха да пият по едно кафе, но от едното кафе се мина на хапване и пийване на по-твърди неща. Така неусетно премина денят. Мария усети, че нещо ще се случи и затова реши да се обади на Иван, с оправданието, че е на среща с приятелки и сигурно ще се забави доста, да се погрижи за детето. Мъжът й нямаше нищо против и с удоволствие прие предложението й. Купи си доста бира и заседна пред телевизора да гледа филми и мачове, докато неговата съпруга беше на среща с известния чужденец от чата. 

(Следва продължение)

vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Проза -> Разкази
публикувана на: 2019-05-09
прочитания: 76
точки: 5 (виж далите точки)
коментари: 3 (виж коментарите)
препоръчано от: 4 (виж препоръчалите)

Вход