uFeel.me
Привличане- Той и Тя / трета последна част /
Автор: suleimo,  24 октомври 2012 г. в 07:39 ч.
прочити: 667
Той- Здравей чаровнице.

Тя- Здравей преследвачо. Усещам, че имаш да казваш нещо. Давай да те чуя.

Той- Интересно ми е каква музика слушаш. Ако можеш да се видиш отстрани как се движиш, секси, надъхващо.

Тя- Избирам музика според настроението, латино, кизомба, повечето е от плажните партита на Ибиса. Имам приятел диджей там и ми праща.

Той- Имаш ли време за кафе?

Тя- Аз не ходя с непознати мъже на кафе.

Той- Аз се казвам Ованес. Ето, вече се познаваме.

Тя- О, арменец значи.

Той- Защо, против ли имаш?

Тя- Не, само отбелязвам,рядка порода сте.

Той- Омъжена ли си?

Тя- Да и то щастливо.

Той- Идеално, аз обичам щастливите жени.

Тя- Никога не съм излизала дори на кафе с чужд мъж.

Той- Аз не съм чужд, ще бъда само твой. Никоя друга няма да ме има.

Тя- Мъжът ми няма да ти се зарадва.

Той- Ами, няма да му казваме. Любовник имаш ли?

Тя- И да имам, на тебе ли ще кажа.

Той- Ето, вече имаш. Аз съм дискретен. В живота ти ще има само двама мъже, съпругът ти и аз.

Тя- Много си нагъл. Може би даже не ме привличаш.

Той- Пробвай пак, може да си повярваш. Харесвам ти, интригувам те.

Тя- Ако знаеш какъв мъж имам до себе си,даже няма да се пробваш.

Той- Да, ама имам едно предимство пред него, по- млад съм.

Тя- Малък си за мен. Сигурно нямаш 30 години.

Той- Е, ти не си на повече от 35.

Тя- Просиш си почерпка, а? Не става малкия, закъснял си доста за мен. Дори не сме родени в съседни десетилетия.

Той- За любовта, граници няма.

Тя- Хайде, почна се. Ти няма ли да се откажеш?

Той- Арменец никога не се отказва.

Тя- Брей, висока топка си, значи. Виж, хубаво си приказваме, но закъснявам за работа.

Той- Къде мога да те видя, фейсбук, скайп, каквото и да е?

Тя- Мечтай си, само в сънищата ти ще идвам. Ще бъда копнеж, блян неизживян, ще бъда шепота във мрака, ще кацвам в ъгълчето на усмивката ти. От мен толкова. Идея нямаш, колко хубаво ми беше. Някой път може погледите ни отново да се кръстосат.

Той- Даже името ти не чух, омайнице. Ще ти казвам Джан. Така в моя край се обръщаме към любимите си. Хайде отлитай гълъбице моя. Аз вече плених мислите ти. 

Тя- Ето ти един подарък и от мен. Ще се върнеш в Армения и от там ще си доведеш чудно цвете. Ще имаш момче, както всички искате, но ще имаш и дъщеря. Тогава ще станеш като памук, душица и ще си най- щастливия. Тогава ще си спомниш за една твърдоглава българка, която ти отказа дори кафе да пие с теб. Сега вече и аз плених твоите мисли.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me