uFeel.me
От тук.........до новото момиче
Автор: bella,  13 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 369
Здравей ти моя душа! За кой ли път отново се подлагам на поредните мъки и душевно страдание, но...
Толкова много пъти страдах и се молех да се върне, че вече съм им изгубила бройката. Плача за него, а той сигурно сега е прегърнала друга и и дава същите обещания за вярност...
Колко ли момичета са страдали като мене...??
Колко пъти ти прощавах? Колко пъти ми казваше, че вече си се променил и вече не си същия? Когато за пореден път ти простих ти отрони сълза, за кой плачеш???
Знаеш ли колко вечери плача тайно? Тази е една от тях... тази нощ, аз няма да спя и ще плача...а ти!??Аз прегръщам сега плюшения мечок... той няма душа и сърце, но бъди сигурен че ме разбира много по добре от тебе!!
Какво ти дава, това момиче, което аз не съм ти дала!??! Кажи ми!?!? Може би обич... Извинявай грешката е моя... ти не си способен да обичаш......за тебе всичко е само страст и колко пъти те молих помниш ли......кажи ми само това........
От тук... От днес започва промяната до едно ново момиче! Вече няма да бъда същата... няма да съм като играчка в твоите ръце!Вече ще вървя с високо вдигната глава и ще бъда много жестока... сега е твоя ред да страдаш!
Моите мъки ще са минало, а твоите започват от днес...
Един ден ще ме видиш усмихната, но в прегръдките на друг!
Един ден ти ще ме молиш за прошка!
Един ден ти ще се чувстваш самотен, така както аз тази и всички предишни вечери...
Един ден ще осъзнаеш какво си можел да имаш, но ще бъде твърде късно. Обещавам ти този ден ще бъде скоро... много скоро.От тук до деня остава, много малко...”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me