uFeel.me
Незабравима приказна нощт
Автор: lady_1,  25 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 403
Студена декемврийска нощ е и няма жив човек по улиците. Мислехме точно тази нощ да си направим купон, но поради студеното време повечето предпочетоха да си останат в къщи пред топлата печка, но все пак, въпреки че се събрахме около пет човека решихме, че няма да си разваляме нагласата за купона и ще си спретнем парти по пижами. Бяхме във вилата на един приятел и се събрахме край камината и започнахме да си разказваме коледни истории. Постепенно един по един всички заспахме и на сутринта се оказа, че сме сънували един и същ сън, но според мен въобще не бе сън, а една пред коледна магия, тъй като всички бяха заспали и аз се събудих и чух музика на двора. Погледнах на двора и видях група джуджета да танцуват край барбекюто.в този момент всички се събудиха и излязохме на двора и се включихме в пред коледния купон награда на джуджетата от Дядо Коледа за тяхната работа.Беше много вълнуващо. На сутринта се събудихме и започнахме да си разказваме сънищата, оказа се, че всички сме сънували един и същ сън, а може би не. Не съжалявам, че не си останах в къщи както повечето и вярвам, че това, което се случи беше истина, но и да е само сън няма значение, защото спомена от тази нощ ще остане завинаги в нас и коледната магия завинаги ще остане в сърцата ни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me