uFeel.me
Нещо много лично - "Нещо като нож,нещо като цвете, нещо като нищо на света\"
Автор: eksplozia,  17 юли 2011 г. в 21:30 ч.
прочити: 250
Една девойка истерично и неприятно се изсмя на съседната маса и рязко ме върна в действителността. Погледнах Артиста в очите - там се отрази моето решение. Извадих от чантата си една визитка и му я подадох. \"Когато станете готови с проекта за плаката аз съм на вашите услуги. Ще чакам да се обадите, за да уточним подробностите.\" Усмихнах се любезно и станах. \"Беше ми приятно да се запознаем!\" казах аз, хванах Иван под ръка и тръгнахме.


След една година се ожених за Артиста, след четири се разведохме.



В този разказ действително съществуващите герои са бара и Филип. Останалото е художествено претворяване на действителността. :)))))))

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me