uFeel.me
Нещо много лично - "Нещо като нож, нещо като цвете, нещо като нищо на света\"
Автор: eksplozia,  13 юли 2011 г. в 11:30 ч.
прочити: 205

  Страшно неловко се получава, но Филип много ги умее тези неща - да създава кофти ситуации. Може да се каже, че съм му свикнала, обаче този път е направо луда работа. Иван седи свит и направо е изчезнал до него, а аз съм от другата му страна почти прилепила крак до Артиста. Филип естествено не ни представя един на друг - това също е негов навик. Не се интересува от такива подробности като етикеция и други подобни глупости. Според него всички са пичове и готини и това е достатъчно. Артиста го слуша внимателно защото говорят по работа, а ние сме мълчаливи наблюдатели. Идеята беше да се срещнем с Иван и да се запознаем на живо така да се каже. Направо не е възможно да се получи подобно нещо сега. Ех, да му се не види! В този момент разбирам истински смисъла на крилатата мисъл - \"Внимавай какво ще си пожелаеш, защото то може да ти се случи!\" Усещам топлината от крака на Артиста. Обливат ме все по-топли и по-топли вълни. Те са едновременно от притеснение и от желание. Ами каквото искате си мислете, но не мога да се контролирам вече. Паля цигарите една от друга - слагам поредната в устата си и щрак до мен се появява пламъчето на запалка. Артиста се е поизправил в стола си и е протегнал ръка за да я запали. Без да искам, по навик го поглеждам в очите, за да му благодаря и виждам колко наясно е той с положението на моите емоции.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me