uFeel.me
Мисия Нефертити ( шестнадесета част )
Автор: pitagoreika,  16 февруари 2013 г. в 10:38 ч.
прочити: 218

Конгресната зала беше препълнена. От едната страна седяха Хаторите от Венера, Арктурианците и Плеядианците. От другата страна бяха Учителите от Марс в сребърните си тоги и сребърните звезди на високите им, удължени чела проблясваха.
В средата на залата стоеше величествено в своята червена тога Главнокомандващият на Галактическата Федерация Аштар. Звездата на челото му излъчваше златисто сияние и обливаше цялата зала, нали беше от слънчевите Ра.
Срещу него гордо изправена, със своята царствена осанка, беше застанала Нефертити. Черните й коси бяха като разлюлени морски вълни преди буря. Синьо- зелените й очи, подчертани с черна очна линия, излъчваха топлина и спокойствие. Прилепналата бяла ленена рокля подчертаваше изящните линии на тялото й, а на главата си беше сложила златна диадема с кобра. Тя като че ли се беше сляла с египетския народ.
Аштар вдигна ръка и залата притихна-
- Таду- Хепа, даваме ти възможност да ни разкажеш за твоите действия на планетата Земя. Признаваш ли завоевателската си мисия?
- Велики Аштар, аз отидох на Земята да изуча човешката чувствителност и емоция. Ние марсианците не познаваме чувствата. И аз не ги познавах, правих опити, провеждах изследвания, докато не срещнах истинската и безпределна любов на фараона Ехнатон. Той и децата събудиха у мен непозната сензитивност. Обикнах ги толкова силно, че не бих допуснала да им се случи нещо лошо. Но на тази планета има и други чувства- злоба, завист, алчност, които водят човешките същества по един обратен път в тяхното духовно развитие. Моите Велики Учители от Марс ме натовариха и с още една мисия.
Нефертити се обърна към марсианците-
- Простете ми Велики Учители, но не мога да изпълня тази мисия. Там, на Земята, са най- обичните ми и скъпи същества, а покрай тях има и много други добри, и сърдечни хора.
- Велики Аштар, не съм достойна да бъда твой заместник. Признавам, че ви заблуждавах, докато подготвях марсианското нашествие. Великите Учители ме убедиха, че запасите ни от мед и цинк са на изчерпване и поради тази причина искат да властват на Земята, да използват хората и ресурсите. Велики Аштар, готова съм да си понеса наказанието. Ако знаехте само колко нюанса има думата обич и да почувствате какво е любов до дъното на душата, да изпълва всяка клетка и всяка фибра от телата ни, независимо повече материални или
светлинни. Моля за Вашата Прошка!
Аштар се изправи-
- Виждаме, че тези човешки емоции са те превзели. Ти вече си една от тях. Съжалявам Таду- Хепа, но твоята постъпка е предателство спрямо Федерацията. Ще ти бъде простено, но ще си понесеш наказанието. Ще бъдеш заточена на Персияна, да осмислиш постъпките и деянията си. Когато си готова ще слезеш на Земята в човешко тяло, за да изкупиш вината си и да изчистиш кармата и да се върнеш отново сред нас.
Вие Хатори поемате наблюдение над марсианците за един космически цикъл. Ще ги придружавате до Омега- Оливия- от там ще ползват запасите от мед, цинк и злато. И никакви мисии за този период.
Нефертити падна на колене пред Аштар-
- Велики Учителю, нямам твоята воля и могъщество. Ще изтърпя своето наказание, но те моля за една последна среща с моите деца и семейството ми. Умолявам те!!!
- Не е добра идея това, но ще имаш тази среща. Сиан от плеядианците ще те придружи до Земята, а след това ще бъде твой съветник и наставник на Персияна!
- Благодаря Велики Аштар! Светлина за Великата ти Душа!
Аштар даде знак и Сиан изведе Нефертити от залата.
Когато пристигнаха в Ахетатон на трона стоеше Сменхкара, един от везирите на Египет и доверен човек на Ехнатон. Царицата узна тъжната новина за смъртта на съпруга си и Солеба.
- Трябваше да го предвидя. Ти ще бъдеш добър цар на Египет, Сменхкара! Искам само да видя децата си и ще отпътувам далече.
- Ехнатон ще се гордее с мен господарке. Като порасне малкият Тутанкатон ще седне на трона, достоен син на баща си! Уверявам те в това!
- Убедена съм, грижи се за него!
Таи доведе децата, царицата да се сбогува с тях. Те се втурнаха към Великата Жрица на Египет, прегръщаха я с топлите си малки ръчички. Мойсей и Орфей гледаха с най- тъжните очи.
- Оставете ме за малко насаме с тях!
- Скъпи мои, знаете колко много ви обичам! Трябва да замина далеч от тук и искам да бъдете силни и смели!Бъдете послушни, накарайте ме да се гордея с вас!
Тутанкатон, бъди достоен фараон за народа на Египет и достоен заместник на баща си!
Анхесенатон, дъще, омъжи се за него и го подкрепяй. Управлявайте страната за чест и слава на Ехнатон!
Царицата ги прегърна, а те като че ли още не разбираха какво се случва.
- Мойсей, отдели онова чисто зрънце от човешката раса, отведи ги на изток в Свободната земя и създай най- великия човешки дух, живял на тази планета!
-Орфей, Тракийският конник знае пътя на космическата Душа, Сфинкса знае пътя на безсмъртната Душа. Твоят народ има космически гени и трябва да пази завета на Небесната конница. Предай им тайните на Божествения Дух
. На твоя народ е дадено да бъде Посветен и да посвещава, Великите сте по Дух, не го забравяйте!
Нефертити прегърна още веднъж децата и направи знак на Сиан да тръгват.
От саркофага в Голямата пирамида се телепортираха на малък сферичен космически кораб, с който потеглиха към звездата Персияна.
Нефертити гледаше през прозрачните стени на кораба, а пред нея се яви картина от бъдещето- обсипана със златни накити, облечена в прозрачна рокля, омотават я в персийски килим. Носачите разстилат килима пред римски император и той е много впечатлен от ума и красотата й...

финал

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me