StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 167,168
   Потребители: 12,429
   Автори: 4,038
   Коментари: 325,127
   Точки: 2,670,244
   Съобщения: 184,819
   Лексикони: 4,509
   Снимки: 10,723

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

КУРВАТА (+18)

Измивайки устните си с език, тя започна бавно да се изправя. Автоматично си напомни, че на излизане от тоалетната трябва да пооправи косата си, а в същото това време усмивка на неземно щастие украси милото ѝ лице. 
 
 Мъжът с треперещи ръце затвори ципа и пелтечейки прошепна:
 
– Ти наистина си феята от сънищата ми...
 
         *****
 
 Очите ѝ блуждаеха по тавана, докато краката ѝ си почиваха от неудобните обувки на неговите рамене. Докато наблюдаваше своето отражение на монтираното там огледало, тя разсеяно си помисли, че скоро трябваше да получи оргазъм. При това втори за вечерта, а я мързеше, честно казано.
 
 А шкембестият бизнесмен на малко над средната възраст между краката ѝ (примерен баща, съпруг и стълб на обществото) благославяше в същото време виаграта... 
– Чудо мое, ангелче, знаеш, че бих направил всичко за теб, но сега няма как. Жена ми е истинска кобра, казвал съм ти го, и само при споменаване на думата развод, ще направи такъв медиен цирк, че ще се сбогувам не само с шанса, да ме изберат за кмет, но и изобщо с цялата си политическа кариера...
– Скъпи – една бисерна сълза се търкулна по нежната скула – знаеш, че не мога да ти причиня това, но и е под достойнството ми да бъда в ролята на втората... Това така ме депресира, че дори и шопинга няма да ми помогне... 
 
       *****
 
 Гледайки с алчен блясък новите си обици, тя усети как като акула от недрата ѝ изплуваше възбудата. За да утоли този глад, никога нямаше нужда от мъж. Но винаги, от плячка!  
 Ръката ѝ погали за пореден път диамантите, а после ги положи до себе си на сатенените чаршафи. Време бе да отприщи цунамито на своето тържествуване... 
 
       *****
 
 "Глупак!". Това се въртеше в главата ѝ, докато го гледаше. Този път инстинкта ѝ я бе подвел. Но все пак реши да му пусне, колкото да докаже за пореден път пред себе си, колко жалки същества са мъжете...
 Преструваше се на заспала, но в мислите си търсеше, къде и как сгреши, за да се стигне дотук. Явно не в дрехите, а и колата ставаше, но все някъде трябваше да се усети. Нали след запознанството в мола, няколко пъти се срещнаха по за кафе, обяд, или вечеря, а там хищникът в нея не бе открил нищо нередно.
 Но когато тъпото копеле я довлече в този квартал, пак не надуши нищо, а това вече си беше за притеснение... Тук не живееше никой от елита, а неудачниците от средната класа, как не светна лампичката в главата ѝ?
 С досада си помисли, че този път е пуснала за Бог да прости, но поне можеше да си извади някои поуки! И отново погледна с презрение мъжкото тяло до нейното. Само си загуби времето!  
 Поне този път наистина получи оргазъм, в това момчето го биваше и без помощни средства, а спортната му фигура наистина не можеше да се сравни с ония тумбаци, с които обикновено спеше...
 Но дотук със съмнителните екстри! И яростта от пропуснатите ползи отново започна да пълзи из вените ѝ, изгаряйки я, като разтопено олово.
 "Кога ли да я запозная с дъртите – за пореден път се замисли мъжът, внимавайки да не събуди своята любима – Ще кажат, че пак избързвам, че това, моето, не е любов, а игра на хормоните... Колко е прекрасна, нежна... И чувствам, че и тя ме обича!... И колко искам да я любя сега, после пак, пак, пак... и така, цял живот... Но ако мама не я хареса и използва типичните си думи за хората, които според нея не са от класата ѝ?... Тогава вече ще ѝ кажа това, което отдавна трябваше! Да си завре и бизнеса, и милионите в някоя тоалетна, и да не ми се меша в живота! Та тя не знае дори, какво е любов... Даже дъртия го знае, та колко пъти е казвал, че бракът им е бил поредната сделка между двете фамилии... И как не я е срам? Не усеща ли, че вече ме е гнус да се прибера там, защото не знам с кой любовник ще я хвана за пореден път. А на баща ми не му пука, той си гони парясниците и му е през оная работа... Обаче май последната яко го е впримчила... Явно е курва на курвите щом стария перверник е хлътнал толкова... И все пак, коя ли е тя?... "
 А в същия този момент тя беше до него и най-накрая заспиваше наистина... 
 
 
 
28.06.2018.
 
 
 
Георги Каменов
 
 
 
 За първи път пиша проза с подобна лирическа героиня. И поводът е съвсем конкретен, но мисля, че не дължа никому обяснения в случая. 
 
 Творбата не отразява виждането ми, към жените в никакъв случай! Пиша това послание единствено към буквалистите, другите ще ме разберат и без него.

vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Проза -> Разкази
публикувана на: 2019-08-08
прочитания: 171
точки: 8 (виж далите точки)
коментари: 5 (виж коментарите)
препоръчано от: 5 (виж препоръчалите)

Вход