uFeel.me
КОМАРДЖИЯТА-209
Автор: ludobile,  21 май 2012 г. в 20:51 ч.
прочити: 179
И когато тръгна да натиска десния бутон за втори дубъл и погледна под ковчежето с жълтици, където е изписана печалбата, онемя от изненада.

Вместо 2 000 се мъдреше 0.


О-о-о, нееее...

Не може да бъде...

Значи са оправили пробива в системата...

Неее...

Трябваше да се досетят, че нещо не е наред, след като видяха процентите на които се бяха нагълтали и трите машини тази вечер. Тяхната машина беше на 67 %, а вчера беше на 69, а другите две на 10 и 15 %, при положение, че вчера бяха на 40 и 50. Просто беше невъзможно и на трите машини за един ден да са играли толкова много.

Николай още не можеше да повярва как така стана, че загуби толкова много пари?

И то пари получени срещу ипотека на  апартамента си!

Ами ако му го вземат!

Майка му и баща му това нямаха да могат да го преживеят.

И как така се подмами!!!???

Неееееееееее...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me