uFeel.me
КОМАРДЖИЯТА-208
Автор: ludobile,  21 май 2012 г. в 18:21 ч.
прочити: 174

208.



Стиснаха си със Стефка ръцете и се насладиха на победния рев на тромбона под съпровода на тимпани, когато Мидата се отвори и от нея изскочиха три по-малки миди с бисери в тях и под ковчежето с жълтици се изписа печалбата от 1000 лева.

Браво!

Издържаха на напрежението.

Сега оставаше да дублират седем пъти и печалбата им щеше да бъде 128 000. Или чисто около сто хиляди, като приспаднем загубените. Мечтите им бяха на път да се сбъднат. Най-после щяха да оползотворят откритието на Стефка за пробив в системата на машината.

Николай натисна бутона дубъл и светлинната точка запрескача от лявата към дясната рибка и обратно.

Въпроса отново  беше да се улучи, когато точката е в лявата рибка да се натисне ляв бутон, а в дясната рибка десен. Но ако всичко беше наред и пробива в системата  съществуваше, тъй както предишните два пъти, трябваше да даде да се дублира седем пъти, независимо кой бутон, отляво или отдясно натисне.

А сега да видим!

И той избра първо да натисне левия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me