StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 163,291
   Потребители: 12,349
   Автори: 4,000
   Коментари: 312,700
   Точки: 2,649,590
   Съобщения: 156,374
   Лексикони: 4,493
   Снимки: 10,795

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

КОЛЕКЦИОНЕРЪТ НА ДАМСКИ ОБУВКИ (+18)

Разказ
----------------
          на
        --------
           ужасите
____________________


 Скучноватият, леко пълен, но отлично печелещ адвокат, се прибра в своя дом. Най-накрая и този шибан ден бе свършил и вече спокойно можеше да се отдаде на първата от двете си големи страсти.
 Слизайки по витото стълбище водещо към мазето, той с отвръщение събличаше дрехите си една по една. Когато стигна вратата на своят таен рай, по него нямаше вече нищо, което да пречи на свободата му. По навик удължи в пристъп на сладък мазохизъм, времето нужно му, за да отвори портите на насладата. Накрая, вече изгарящ от желание, с рязък жест превъртя ключа и влезе.
 И попадна в самият обувен рай... На дълги стилажи от пода, до тавана, към него гледаха с копнеж стотици чифтове дамски обувки. Червени, черни, от кожа и синтетика - десетки хиляди долара, във вид на един от символите на женска суета,  се прекланяха пред пред него, стенещи от очакване. Той чуваше техните гласове, и всеки отделен чифт похотливо го зовеше: "Искаме те! Вземи нас! Ние сме най-съвършените, ние знаем как да ти доставим Удоволствие..."
 Мъжът смутено се огледа. Чувстваше, че ще обиди любимите си, но последната му придобивка най го привличаше...
 Ръцете му здраво, но нежно прокарваха по задъханото му тяло магистрали от оранжева страст, следващи токчетата - игли, по-високи от Айфеловата кула. Гласовете на това съвършенство, еротично му шепнеха и омайваха:
 "Обичаме те! Ти си единствената ни любов! И затова знаеш, какво искаме Сега..."
 Наистина знаеше. С нежелание той ги постави върху сатенения чаршаф, и отиде до тайната си стаичка. След броени секунди се върна, притиснал към гърдите си една розова кутия, която постави на масата от двеста годишен дъб.
 После взе обувките и дълго, дълго, дълго ги облизва, а те стенеха от възбуда...
 Когато почувства, че е дошъл точният момент, ги постави до кутията и я отвори. Езикът му се заигра и с нейното съдържание...
 Двадесетина минути по-късно всичко вече беше напълно готово, а обувките изпаднаха в див оргазъм, съвпадащ до секундата с неговия. Стъпалата, поставени в тях, бяха родени да носят точно този чифт божествена красота. Лакираните в черно нокти на прекрасните им пръстчета, изпъкваха като бижу на фона, съчетание от прекрасна бяла кожа и оранжево огнената стихия... а по тях, като диамантен дъжд, светеха капчици слюнка...

15.02.2018.

Георги Каменов
vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Проза -> Разкази
публикувана на: 2018-03-12
прочитания: 185
точки: 11 (виж далите точки)
коментари: 2 (виж коментарите)
препоръчано от: 4 (виж препоръчалите)

Вход