uFeel.me
Има ли смисъл...
Автор: Mari_racheva,  21 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 493
Живеем в напрегнато ежедневие, и едва ли някой се сеща какъв е бил преди и какъв е искал да стане в мечтите си. Не всеки обаче се е впрегнат в сивото ежедневие. Вижте мен ето ме тук и пиша това, което мисля и чувствам. Знам със сигурност, че все още съм човек, а не животно впрегнато в сивото ежедневие и станал непокист от заобикалящата ни среда. Радвам се, че все още живея имам мечти и желания и гледам в бъдещето с най-хубави и искрени чувства. Живея, за да дам живот на хора и гледам с най-голямата си любов, на която съм способна за тях. Важното е да запазиш чувствата си искрени и добри, за да съумееш и ти да си такъв. Аз поне успях добра съм към всички, независимо дали и те са така с мен. Честно казано не ме интересува мнението на околните, за да мога да живея така както аз искам, знам само каква искам да бъда и се старая да бъда най-хубавото според мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me