uFeel.me
Хакер/ четвърта последна част /
Автор: suleimo,  10 октомври 2012 г. в 08:21 ч.
прочити: 563
Тези подозрения, които я мъчеха, бяха съвсем основателни. Той имаше мотив, а и компютрите му бяха страст.

От друга страна, Моника не беше виждала въпросните мейли. Как не се беше сетила по- рано? Спомни си за едно заглавие на филм \" Врагът в моето легло\" . Каква ирония, в един момент партньор, а в друг противник. Ами, ако грешеше? Пълна лудост.

Независимо кой щеше да се окаже хакера, тя не можеше нищо да направи.  Приятелка ú беше казала, че трябва да си представи най- лошият възможен вариант на тази история. Така всичко, което ще последва, ще изглежда по- малко плашещо.

Съмнението рисуваше грозни картини. Виждаше се изоставена не само от съпруга си, а и от всички близки и приятели. Имаше много за губене. Толкова ли е крехка една връзка на двама души, които се обичат и се желаят, устояла на времето, та първото препятствие да ги срине? 

Една нощ, Моника сънуваше сън. Беше в един манастир. В момента в който пристъпи прага на светата обител, ú потекоха сълзите, ей така без причина. Не можеше да спре. Приседна на една пейка. Усети, че някой я гали по главата. Беше една монахиня, дребна възрастна жена с одухотворено лице.
-Поплачи си, моето момиче! Скоро всичко всичко ще свърши. -  каза мъдрата жена.

Моника се събуди с ясна мисъл и спокойна душа за първи път от много време . Стана и се приготви за работа. Сложи късметлийските си обеци. Музиката на макс в слушалките, да заглуши вътрешният ú глас. Ритъма ú отмерваше стъпката и ú даваше адреналина. Сложи си тъмните очила. Мислеше си, че никой не я вижда така, а всъщност изолираше всички негативи около себе си.Бързаше. Пак червен светофар. Вместо да се ядоса, просто затвори очи. Пет удара на сърцето. Не искаше да живее в страх, като болна жена, чакайки да чуе дали ще живее или умре. Нямаше да позволи на друг, не, нямаше да позволи на себе си, да се упреква, да се оплаква, повече нямаше да бъде жертва на нечие болно съзнание.Самосъжалението щеше да я убие малко по- малко. Ще се погрижи за себе си. Ще поиска прошка. Може би така е трябвало да се случи, да се отрезви на време, за да не стори по- големи грешки.

Отвори очи. На отсрещния тротоар стоеше съпругът ú. 


П. П. Това не е краят на тази история. Спестих ви цялата техническа информация, как точно се случва следенето.  Моника все още е наблюдавана и подслушвана. Вече знае кой е хакера. Когато е безопасно за нея, ще го сподели и с вас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me