StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 165,374
   Потребители: 12,360
   Автори: 3,999
   Коментари: 319,136
   Точки: 2,663,602
   Съобщения: 149,564
   Лексикони: 4,499
   Снимки: 10,778

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

Един ден в рая

Каква прелест - плаж, море, слънце, жени, мъже, деца... Всички се радват на прекрасното и горещо лято. А аз съм се опънала като морска рибка на пясъка и спокойно се препичам. Изведнъж някакъв мъжки глас ме стресна:

- Госпожице, имате нужда някой да ви намаже гърба?
 Леле какъв идиот, той ще ми казва какво да правя, че само преди 10 минути моя мъж ме намаза старателно и забегна нанякъде. Не ревнувам - ние сме от тези семейства, в които всеки има свой собствен живот и никой не държи сметка на никого. Може да ви звучи странно, но е така. А и госпожица - това как ли трябваше да го приема - дали като комплимент или като обръщение само. Обърнах се и му се усмихнах чаровно.
 - Благодаря, но вече съм намазана, ако не виждате бутнете ме и ще се уверите. 

Боже, какво ми стана? Предизвиках го да ме докосне и той взема, че го направи. Изведнъж ток премина по кожата ми. Разтърси ме като гръмотевица от ясно небе. Стреснах се.
- Вървете си, господине, аз съм омъжена!

- Тогава защо сте сама на плажа?
 Усетих се как започнах да мигам на пресекулки. Някаква неподготвеност имаше в мен. И някакво желание. Мъжът беше красив - мускулест, рошав със сини очи и добро телосложение. Същински принц. Кой знае колко жени беше оправил досега по същия начин. Може би ме е наблюдавал, видял е, че съм сама и решил да оправи и мен. Какво пък - няма да се женя за него - помислих си. Той ми даде някакъв знак и тръгна нагоре по плажа. Аз станах и го последвах. Не вървях, а летях. Исках по-бързо да видя къде ще ме заведе. Влезе в един хотел, намиращ се на плажната ивица, и аз след него - леко зачервена от слънцето и с мокра коса... Спря на рецепцията, обърна се и като ме видя прошепна на администраторката: "Дамата е с мен". Тя кимна доволна, а ние продължихме. Влязохме в неговата стая. Още от вратата ме хвана и ме притисна до себе си. Не исках нищо друго. Топлината му ме обля цялата. Мъжът ми... Дори забравих за него. Кой го знае с коя се забавляваше и той. Прокара ръка между мокрите ми коси и ме целуна страстно по устата с език. Банският ми сякаш сам се свлече на пода. Не усетих кога и той се оказа гол. Метна ме на спалнята и без много да му мисли се настани между бедрата ми. Надигнах се леко, а след това той рязко проникна в мен. Нямаше нужда от игрички, бях готова още от плажа.  Последваха няколко минути в рая. Очистени дишания, срещания на погледи, страстни прегръдки. Сякаш ми беше за първи път. Дори не знаех името му. Голяма работа... Момент на някаква мечтана досега сладост. Взаимен оргазъм. Политане в небесата. След като всичко приключи двамата доволни легнахме в леглото един до друг.
- Как се казваш? - едва промълвих.
- Любов.
- Нима? Ти си мъж, сигурно имаш име?

- Казвам се любов.
- Ще те видя ли пак?
- Не. Любовта идва само един път.
Тогава той стана, облече се и излезе от стаята. А Аз заспах. Изведнъж чух някаква гръмотевица - толкова силна, че ме събуди. Огледах се - всъщност бях си вкъщи. Сама - моят мъж явно беше заминал за работа, а аз бях тези дни отпуска. Погледнах навън и видях как се изливаше пороен дъжд. "Мамка му - ако не беше тази гръмотевица щях да остана още десет дни на морето".

vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Проза -> Разкази
публикувана на: 2019-07-30
прочитания: 64
точки: 5 (виж далите точки)
коментари: 2 (виж коментарите)
препоръчано от: 2 (виж препоръчалите)

Вход