uFeel.me
Аз и ти
Автор: cornelkaa,  12 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 655
Аз обичах те
аз мечтах за теб
мислих си , че и ти !
Ти не ме обичаш
и за мен не мечтаеш ,
но искаш ме .
За теб е важно само тялото ми
за мен е важна любовта .
Ти си мислиш само за това как да бъда твоя ,
но днес в нощта ще спя сама .
Искам, искам теб,
но не зная как да съм до теб .
Обичай ме, но не само нощем,
докосвай ме и нежно ти шепти ,
че ме обичаш .
За теб е важно само тялото ми
за мен е важна любовта .
Ти си мислиш само за това как да бъда твоя ,
но днес в нощта ще спя сама .
Искам, искам теб!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me