uFeel.me
Ангел
Автор: nejnabg,  8 август 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 805
Седях една вечер на тераса, а детето ми дойде и седна в скута ми.
Вдигна главица и ме погледна с големите си сини очи.
Аз се наведох и целунах русата му косица.
То погали бузата ми и попита:
- Мамо, ангелите съществуват ли?
Замислих се... Има ли наистина ангели? Ако да – дали не се навърта и сега някой около нас? Стана ми малко странно, че не успях да отговоря на въпроса на сина ми... а обикновено успявам да му обясня всичко.
Той, сякаш усетил несигорността ми, се усмихна и каза:
- Мамо, не знам дали има ангели, като тези в приказките, но ти си моят ангел!
Тогава разбрах – ангели има... те се крият в усмивките на децата ни, в целувките на любимия ни,в смеха и тъгата, в сълзите и мечтите... Повярвайте – всичко около нас е сътворено от ангели, които ни закрилят и ни даряват моменти, като този, в които седиш, прегърнал детето си и се радваш на това, че си жив!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me