uFeel.me
Алекс ( І част )
Автор: cornelkaa,  9 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 666
Сара едно обикновено 16 годишно момиче, но този ден щеше да го запомни. Беше понеделник, тя отиде на училище като всеки учебен ден. Влезе в класната стая и седна на чина. Звънеца се чу, часа почваше. Минаха може би 10 минути, когато вратата се отвори.
- О, помислих си, че сте се изплашили г-н Джонсънс. - каза госпожата - Ученици това е новият ви приятел Алекс Джонсънс. - Госпожата се огледа за свободно място. До Сара беше единственото свободно място - Седнете до Сара.
Алекс беше малко по-висок от Сара със сини очи, руса коса. Беше слаб. Носеше свлечени дънки и дълга блуза.
- Здравей - прошепна Алекс - Ще ми дадеш ли учебника?
- Да-с треперещ глас каза Сара.
Часа свърши. Сара отиде с приятелките си да яде. Седнаха на една маса.
- Може ли да седна до вас? - попита Алекс.
- Добре - каза Сара.
Той седна до Сара и я попита:
- Искаш ли да отидем на кино довечера.
- Добре.
Свършиха училище. Сара и Алекс се разбраха Алекс да я вземе в 20.00 часа.
Сара влезе в стаята си. Веага се засили към гардероба. Рови, рови, рови и най-накрая избра една черна плисирана пола и жълто потниче. Облече се, примра се и тъкмо когато се обуваше Алекс звънна. Сара отвори.
- Много си красива. Хайде да тръгваме.
Качиха се в колата на Алекс и до киното почти не си говориха. Пристигнаха в киното. Алекс беше избрал любовен филм. Гледаха го и когато той я изпрати пред вратата те се целунаха.
Край на първа част...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me