uFeel.me
Случи се само веднъж... преди да започне
Автор: ve_si_to,  14 април 2009 г. в 17:40 ч.
прочити: 446
"Той ме удари, но само веднъж и каза, че това няма да се повтори!"

Колко пъти сте чували тези думи? Това е началото на края на един живот! Всичко започва така!

Всяка насилвана жена е склонна да прощава, докато не се стигне до сериозен физически или психически проблем. Началото е "случайно" и когато си сигурен че си опознал човека до себе си... когато си склонна да прощаваш заради добрите стари времена. Всичко идва като "гръм от ясно небе" и в "памет" на миналото решаваш, че ти си виновна, че грешката е в теб! Търсиш вината в себе си и търпиш... защото "ти си виновна" без дори да знаеш за какво!

Жените рядко търсят помощ от съответните органи,а ако се престрашат да разкажат "розовия" си живот, по скоро се обръщат за съвет към приятелка. Там намират утеха и надежда, а ако приятелката преживява същото, получава и някакво скрито удоволствие, че не е единствена!И това утешава... докато не се прибере в "топлото домашно огнище".

За жалост недоверието в органите на реда в нашата малка държавица е силно изразено. Научени сме от край време че "каквото става в къщи,там трябва да си остане"! Така всеки "къта" малките си зловещи семейни тайни, докато в един момент не се появи пред хората с половин оскубана коса или със синьо-лилав "грим" (така любим на някои мъже) или накуцвайки за цял живот, защото вечерята не е сложена!

И за шок и ужас на всички, такива неща още се случват...

В 21век има голяма вероятност да осакатееш, защото изморена от работа не си сложила вечерята на време!

Знам от личен опит, че любовта те кара да прощаваш... но за жалост много малко жени имат "късмета" да се осъзнаят на време (както стана с мен)! Накрая тази силна любов се превръща в страх, а не в приказка!

Недей те да прощавате в името на любовта или на миналите слънчеви дни! Любовта е сляпа, но трябва ли заради нея буквално да ослепеете? Не погубвайте живота си, като го оставяте в юмруците на някой, който ще ви го отнеме!

Помнете няма израз: "случи се само веднъж!", има: "случи се само веднъж... преди да започне!"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me