uFeel.me
Шоколад
Автор: peti,  13 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 677
Изборът на шоколад разкрива характерът на човек! Наивните обичат да похапват млечен шоколад. Тези, които си падат по натуралният шоколад са материалисти, вълнуват се от бъдещето и не оставят нерешени проблеми. Белият шоколад пък се харесва на хората с развито чувство на справедливост. Те се смятали за всесилни. Изборът на шоколадовите бонбони също разкриват черти от характера. Почитателите на овалната форма са общителни и чувствителни. Предпочитанието към пълнеж с аромат на кафе показва откритост и безпокойство. Изхвърлянето на хартията, в която е увит шоколадът, пък разкрива сексуалните умения. Тези, които първо я смачквт, са угрижени и това им пречи да се съсредоточат в леглото. Хората, които правят топчета от фолиото, са с достоен сексуален живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me