uFeel.me
Болка
Автор: peti,  14 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 616
Онова нещо, което ме изгаря. Гори, боли......много боли. Сърцето, душата, всичко изгаря и толкова боли. Понякога е нетърпимо.... нетърпимо да тарпя това , че съм чуствителен човек . Ако не бях такава..... сега нямаше да ме боли и да се мразя толкова за малките неща, които придизвикват огнени чувства в мен.Това е с което немога да свикна. И най –малките неща ме нараняват дълбоко......защото аз им позволявам, но мие трудно да се боря с това. Чуствителните хора, като мен усещат нещата много по силно от останалите .....При нас нещата са умножени, двойно заредени от обикновенните човешки чувства. Аз обичам, страдам и ме боли повече от всички останали за това неможете и ще е трудно да видите, че трудно да погледнете Живота през мойте очи!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me