uFeel.me
'\'АЗ НЕ ИСКАМ\'\'
Автор: nenormalen83,  16 ноември 2008 г. в 14:19 ч.
прочити: 859
Аз не искам болка да ти причиня, дори и по малка от тази която имаш, аз не искам света във моята шепа да ти поднеса, аз не искам празна надежда от там откъдето идвам да ти донеса, аз не искам сълзи горчиви да мокрят твоите невинни очи, аз не искам да ти обещавам нищо, което никои друг не може да ти даде, аз не искам дори и в твоите сънища да влизам, защото ме е страх от там да изляза, аз не искам душата ти и тялото ти да стопля, защото ще премръзне сърцето ти без мен, аз не искам звезди да ти сваля, защото съм просто човек и до тях не мога да стигна, аз не искам да ме загубиш, защото ме е страх без теб да живея, Аз не искам,но сърцето е живо и бие, и не мога да го спра, дори и не искам, а няма и как... Аз искам да бъда човекът при който да идваш, когато избягаш от другите, и причината поради която да останеш. Аз искам да съм до теб, когато се проваляш и опитваш отново дори, Аз искам да съм твоя приятел и спътник и любим в живота ти, искам да съм до теб когато падаш и губиш винаги, аз искам да съм на твоя страна, каквото и да правиш. Аз искам да ти дарявам щастие във всеки един момент, когато си до мен. Аз искам, когато се влюбиш, Аз да съм причината! Аз искам само усмивка по твоето лице, защото знам, че тя ще стопли моето сърце, и бих дал всичко, но нямам нищо, ах как само искам... искам, но ме е страх, страх от самотата, от празнината, от студенината на тъмнината, от щастието дори. Аз искам само радост в твоите очи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me