uFeel.me
Трима принцове във рая
Автор: Desy,  1 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 615
Трима принцове, не зная, как избягаха от рая! Трима зинали от глад, чак до утре по обяд! Кларинет,Кларинет! Виж сабото ми, Лорнет! Праскови, кайсии... Ето! Много е една в гърнето! Вдигна я с черпака свой... И навън изскочи ТОЙ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me