uFeel.me
вчера...
Автор: kecka,  26 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 576

Обичай ме сутрин,
когато се ражда денят
и сътворявай усмивка,
щом зърнеш
отражението ми
в замечтания си поглед,
дари ме с лъчите на слънцето
в мрачния ми ден,
танцувай с душата ми
някъде надалеч оттук,
в някоя чудна земя,
рисувай с целувки
по мен
пеперуди,
а вятърът ще ми шепне
с гласа ти :
"обичам те!"

В замяна
ще запазя за тебе
сърцето си
чисто по детски
и нежно
и ще те скрия от всички беди,
ще те пусна в моя мъничък свят,
за да властваш безкрай...
и някой ден
ще си отида
като угасваща в нощта звезда
и споменът
след мене
ще оставя
светла
диря...
Но днес
и утре,
вечно,
дари ми
онзи свят
небесен...
и аз
ще бъда
фея,
а ти
си
моя
принц...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me