StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 164,473
   Потребители: 12,362
   Автори: 3,999
   Коментари: 317,557
   Точки: 2,643,440
   Съобщения: 152,426
   Лексикони: 4,499
   Снимки: 10,779

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

Том и Джери (аз и така мога да те обичам)

"Четири.
Седем.
Две + две
Седмица..."

 

 

Осмици... 

 

Не, няма да те зачеркна и минуси няма да ти слагам. И няма да се сбогуваме, защото има още за довършване. И ти го знаеш по-добре от мен. 

 

"За влюбващ се безумно от няколко часа? Зачети ме добре. И ме опознай, преди да вдигнеш табелата с изреченията си."  Ама ти си бил влюбен в мен? Защо никога не ми го каза в очите? Лесно ти е да го пишеш и да си играем на думи ли? Или пък те е страх да си само с една, свикнал си с многото си жени, но без да искаш уж си се влюбил? Добре, ще си играем тогава на игрички... На Том и Джери  колко е просто и лесно. А защо трябва да е така?

 

Не съм те познавала... Пълни глупости  знам всички твои тайни, дори и мислите ти чета. Мога и в сънищата ти да проникна, ако поискам. Зная какво има в душата ти, колко болки криеш и колко радости... Коя друга знае това? Не го отричай, не казвай, че не те познавам. Не ме убивай с думи. Не искам пак да умирам заради тях... 

 

"Обещахме си да не говорим за любов"  и  не говорим, нито я правим.  Именно, за да не накърним онова чистото нещо, което е между нас. И аз не желая да го накърняваме, въпреки че тялото ти крещи... Не сме го опорочили. И няма да го направим... Беше ми хубаво, беше, защо да го крия?

 

Само не си тръгвай от мен. Не ме пускай. Аз ти обещах, че няма да те пусна, че ще те държа докато и ти се държиш за мен "като удавник за сламка"... Помниш ли? Този път няма да използвам бутона "Delete", никога вече няма да повторя тази грешка... Ще го счупя този бутон... И ще го изхвърля назад, в миналото  там да гори в ада. Бъди, ако щеш с всички женски... Преспи с целия свят, ако искаш! Ще ме обичаш – защото само с мен няма да си спал. И въпреки това знам, че съм там  в сърцето ти. И винаги ще бъда. Вече не искам да спиш с мен! Заповядвам ти. Другите са просто само твои гари... Спи си с тях. Аз и така мога да те обичам.


vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Проза -> Писма
публикувана на: 2019-07-02
прочитания: 60
точки: 2 (виж далите точки)
коментари: 0 (виж коментарите)
препоръчано от: 0 (виж препоръчалите)

Вход