StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 164,473
   Потребители: 12,362
   Автори: 3,999
   Коментари: 317,557
   Точки: 2,643,440
   Съобщения: 152,426
   Лексикони: 4,499
   Снимки: 10,779

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

Търси се кум

Пропилях дни, часове, нощи, мигове - в търсене на нещо си... На истината, която така и не разбрах. Един простичък въпрос - какво всъщност искаше ти от мен? Защо ми посегна, защо не го направи? Винаги избягваш отговора... Легна си с всички възможни жени. Изкара ме накрая лъжкиня, за да виждат твоята фалшива невинност. Как само съм се подлъгала по теб... Същински дявол си. Моят ад. Защо не ме пускаш? Каква съм за теб - поредната блудница, поредната ти зарибявка, играчка... Стига толкова. Омръзна ми да утешавам жаждата си по теб с безименни и безлични страсти. Омръзна ми да ме тъпчеш и унижаваш. 
 
 
 Знаеш ли - след като го направих с тракториста, на другия ден срещнах един Мъж. Да - мъж с главно М. Бях го забравила, бях си тръгнала от него по независещи от мен причини. Имахме връзка три години - обичах го. Той се отказа от любовта ми, заради здравословни проблеми на негов роднина. Разделихме се. Сега отново случайно го видях. Бил ме търсил на стария ми номер, но не ме открил - аз го смених още тогава. Да те успокоя - не е писател като теб. Има няма - два дни излизахме. Решихме да се оженим. Ще бъда щастлива - напук на теб и на цялото ти лицемерие. Ще ми станеш ли кум?

Пояснение: (Всички писма, които досега публикувах тук, са свързани едно с друго - героинята е една и съща, по никакъв начин не е свързана с мен - тя е обладана от мъж развратеняк, каквато всъщност е и тя. Те са в отговор на други писма в един друг сайт, но тях не мога да ги пусна тук, заради авторското им право. Ако някой се интересува мога да му пратя линкове, да се запознае с историята по-добре)

vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Проза -> Писма
публикувана на: 2019-07-04
прочитания: 68
точки: 2 (виж далите точки)
коментари: 1 (виж коментарите)
препоръчано от: 0 (виж препоръчалите)

Вход