uFeel.me
Спомняш ли си?
Автор: Liubomira,  7 декември 2010 г. в 11:44 ч.
прочити: 393

 Спомняш ли си дните ни, изпълнени с нежност? Аз все още мисля за тях. Ти бе толкова добър с мен и аз живеех в Рая ден и нощ. Трудно ми е да повярвам какво се случи с нас. Ти ме накара да страдам, но знам, че ще те преследвам, където и да отидеш...


 

 Времето отминава, докато аз все още се питам защо съм тук и без теб. Ти бе моята звездна светлина, а сега вече не знам как изобщо ще продължа да живея без теб. Защо не мога да върна времето назад? Сега се поучих от грешките си... И ако видя някоя друга до теб - това ще ме погуби!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me