uFeel.me
Развод ми дай...
Автор: Liubomira,  9 февруари 2011 г. в 10:47 ч.
прочити: 399
\"Развод ми дай... Развод ми дай
и повече не ме мъчи.
Вземи панелите, трабанта...
Но въздуха ми остави.\"

Стига си прехвърлял грешките си върху мен. А сега, де! Чудиш се защо си тръгвам? Тръгвам си, заради себе си, за да се почувствам добре. Имам да свърша много неща. Не мога да те обичам. Ще си тръгна, докато не съм полудяла напълно. Искам да живея, а ти ме убиваш.

 Всеки ден минаваш през мен като вятър. В моята душа любовта ни се превърна в прах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me