uFeel.me
Простих ти?
Автор: leonardo,  13 май 2009 г. в 11:14 ч.
прочити: 439
Това, че уби мечтите ми – простих ти.
Това, че разби сърцето ми – простих ти.
Това, че го скова в лед - простих ти.
Това, че ме лъжеш – простих ти.
Това, че имаш тайни – простих ти.
Това, че прави каквото си искаш – простих ти.
Това, че ме обвини за всичко – простих ти.
Това, че съсипа и себе си – простих ти.

А това, че искаш да съсипеш детето ни – как да ти простя???


13.05.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me